Hirdetés

Stílus és fény: Philips 275C5QHGSW

A Manclub oldalán nem csak érdekes híreket és hasznos tippeket szeretnénk veletek közölni, hanem a férfiakat illető lehető legtöbb témából szeretnénk nektek rövid és lényegre törő bemutatókat is írni. Nemrég kezünk közé jutott a Philips egyik különleges megjelenítője, melyről bizony minden férfinak tudnia kell.115a

A Philips 275C5QHGSW ugyanis már azzal különleges, hogy fehér színben pompázik, míg a monitorok piacát az unalmas fekete termékek uralják. A 27 hüvelykes IPS kijelző tökéletes választás munkához az irodába, vagy éppen otthonra böngészni és multimédiás tartalmakat fogyasztani. Férfiként adunk a külsőre is, az pedig már a képek alapján is látszik, hogy ez a modell különleges. Egyfelől oldalt és felül rendkívül vékony kávával rendelkezik a monitor, ami még jobb képélményt kínál és egyelőre sajnos nem egy elterjedt formavilág a piacon.

A stílusos, szintén fehér talp pedig egy különleges technológiát is magában foglal a Philips AmbiGlow Plus személyében, amit többen ismerhettek már a gyártó televíziós ágából. A talpban elhelyezett LED fényforrások hasonlóképpen működnek, mint a tévéknél, vagyis egy processzor villámgyorsan megvizsgálja, hogy éppen milyen tartalmat fogyasztunk a kijelzőn és ahhoz igazítja a fény színét, intenzitását. Ez nem csak papíron van így, a valóságban is jól működik a dolog és egészen különleges élményt kínál.

Szerencsére a Philips megadta azt a szabadságot, hogy saját magunk is rendelkezhetünk a technológia felett, vagyis a környezetnek megfelelően egy fix színt is beállíthatunk, vagy kedvünk szerint az ujjunk talpon való elhúzásával cserélgethetjük. A csatlakozások terén ugyan nem vagyunk elárasztva, de a HDMI mindenki számára egy standard lehetőség.

A Philips 275C5QHGSW itthon 73 000 Ft környékén szerezhető be, vagyis nagyjából 20 000 Ft-tal drágább, mint a legolcsóbb 27 hüvelykes IPS modell. A riválisok többsége azonban csupán 5-10000 Ft-ra van tőle, cserébe pedig különleges külsőt, fehér színt és egyed fénytechnológiát kapunk. A terméket akár egy önkifejezésként is felfoghatjuk, már ami a monitorunkat illeti. Mi nem érjük be egy átlagos fekete dobozzal, stílust és élményt akarunk minden területen.

You May Also Like