Hirdetés

Itt vannak a legújabb ASUS laptopok

Az Intel bejelentésével szinte együtt mutatkoztak be a tajvani gyártó legújabb megoldásai, melyek között mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb darabot, hiszen az olcsóbb és színesebb megoldások mellett komoly erőt képviselő, kreatív szakemberek számára is ígéretes laptop, üzleti modell és abszolút prémium fejlesztés is helyet kapott a palettán.

Kezdjük is a kiemelten prémium közösségnek szánt ZenBook UX371 Flip és ZenBook S UX393 modellekkel. Külsőre majdhogynem azonos megoldásokról beszélünk, mindkettő 13 hüvelykes kijelzőt, sötétszürke burkolatot és rozéarany díszítést kapott.  A ZenBook UX393 különleges, 3:2-es képarányával sokak vágyát teljesíti majd be, ráadásul 3300 x 2200 pixel jelenik meg a kijelzőn. A gép mindössze 1,35kg és 15,7mm vékony, 67Wh-s akksijának hála a 12 órás munkanap sem kottyan meg neki. Megemlítendő még a legújabb Intel processzor és a vele érkező Xe grafikus egység, a villámgyors SSD és a két Thunderbol 4-es port, vagyis akár egy külső VGA-val komoly gamer gépet is varázsolhatunk belőle.

A ZenBook Flip S UX371 még erre is rátesz egy lapáttal, hiszen Full HD OLED érintőpanelt kínál, amihez dedikált stylus-t találunk a dobozban. Az akkumulátor mérete itt is 67Wh, viszont mindössze 1,3kg és 13,9mm vékony. A Thunderbolt 4 előnyeit itt is kihasználhatjuk az újgenerációs Intel fejlesztések mellett.

A professzionális felhasználók számára a 11. generációval még nem újít az ASUS, viszont a ZenBook Pro 15 egy remek megoldásnak ígérkezik. A H-szériás, 10.generációs Intel processzora épülő újítás ugyanis dedikált NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti grafikus kártyát és ScreenPad 2.0-s érintőpadot kapott, így a kompakt és elegáns forma komoly erőt rejt magában.

Akik kevesebb erőre vágynak, de a klasszikus ZenBook vonalon keresgélnek, azok az új ZenBook 14-es modellekben találják meg a tökéletes társat. Ezek a modellek UX435 és UX425 néven kerülnek majd piacra. Előbbi ráadásul szintén megkapta a ScreenPad technológiát.

Az üzleti oldal az ExpertBook B9400-ban tapasztalhatja meg elsőként az új Intel processzorok előnyeit. A mindössze 880 grammos, prémium üzleti gép egy klasszikus ZenBook előnyeit ötvözi az üzleti világ modernitásával és 0-24 munkaerejével. A szórakozást és fiatalságot élvező felhasználóknak a frissített VivoBook család lehet jó választás, hiszen a 11. generációs Intel processzorok előnyeit megkapták a gyártó fiatalos és egészen baráti áron kapható modelljei is.

You May Also Like