Hirdetés

Frissült a Zalman kompakt hűtője

Továbbra is nagyon népszerűek a kompakt számítógépházak és a kompakt hardverek, hiszen sokszor viszonylag kis áll rendelkezésre ahhoz, hogy kedvenc szórakozásunknak vagy éppen a munkánknak hódoljunk egy asztali számítógéppel. Azonban a méret nem minden, hiszen főleg a processzoroknál vehető az észre, hogy egy bivalyerős megoldás sem éppen foglal nagyobb helyet, viszont hűtésből azért komolyabb kell hozzá.

Ilyenkor jöhet jól a Zalman ikonikus aprósága, mely évekig volt az egyik legkompaktabb processzorhűtő a piacon. A CNPS80-ról van szó, mely nemrég megkapta a szükséges revíziót, így a Zalman CNPS80G Rev.1 még hatékonyabb lett és felkészült a legújabb Intel, illetve AMD megoldásokra is.

Teljesen kompatibilis a legújabb Intel és AMD nagy teljesítményű processzorokkal.
Teljesen kompatibilis a legújabb Intel processzorokkal, valamint az AMD Ryzennel. Problémamentes energiakezelés minden processzorhoz. Nem kell kompatibilitási gondok miatt aggódnia.

Flower Heatsink (FHS) lemezdizájn az optimális teljesítményért
A ZALMAN a világon először bemutatja az FHS (Flower Heatsink) technológiát (ZALMAN szabadalom), amely háromdimenziós sugárirányú lapokat hoz létre egy alumíniumlap tömörítési folyamatán át. Más tömörített típusú hűtőbordákkal összehasonlítva széles hőelvezetési struktúrával rendelkezik, és a processzor által generált hőt egyenlően oszlatja el az egész hűtőbordán, ami lehetővé teszi akár 65W TDP elérését kompakt méretben.

Optimalizált dizájn a maximalizált hősugárzási területhez
1,5-szeres sugárzási terület más, ugyanekkora térfogatú processzorhűtőkkel összehasonlítva. Felülről lefelé fújó dizájn, amely nem csak a processzort, de a körülötte lévő alkatrészeket is lehűti.

Fokozza a teljesítményt ultracsendes 85 mm-es PWM ventilátorral
Az FHS-hez optimalizált 85 mm-es ventilátor biztosítja a maximális hűtési teljesítményt a magas teljesítmény / alacsony zaj elérése érdekében

Az újdonság már elérhető Magyarországon, méghozzá 4000 Ft körüli, rendkívül barátságos áron.

You May Also Like