Hirdetés

Portré módot kapott a Levono új All in One gépe

Az All in One gépek piaca általában nem a legérdekesebb terület, ugyanakkor sokan elfelejtik, hogy milyen praktikusak is tudnak lenni akkor, ha hely szűkében vagyunk, nem szeretnénk a hardverekkel bajlódni és mégis egy komplett csomagra vágyunk.

Az idén online formában megrendezésre kerülő CES 2021 alatt a Levono a gamer és normál laptopjai mellett bemutatta például az Yoga AIO 7 AiO gépet, amely a korrekt erő mellett elegáns külsőt és néhány különlegesebb funkciót is fel tud mutatni. A 4K felbontású 27 hüvelykes kijelző egyébként meglehetősen színhű, hiszen 99 százalékban lefedi a DCI-P3 és Adobe RGB színtereket. A képernyő kapcsán azonban nem ezek a számok a legfontosabbak, hanem a 20 fokban való döntési lehetőség és a 90 fokos elforgathatóság, vagyis a komplett gép képes portré módban üzemelni.

Ez nyilván dokumentumok szerkesztésénél, hírek és online tartalmak fogyasztásánál és specifikusabb alkalmazásoknál jöhet jól. Hardveresen sem kell szégyenkeznie a gépnek, hiszen egy NVIDIA RTX 2060-as grafikus kártyát és egy AMD Ryzen 7 4800H vagy Ryzen 5 4500H processzort kapunk SSD tárhely és 16GB RAM társaságában.

You May Also Like