Hirdetés

Zalman ZM-M100R – Avago szenzor 2000 Ft alatt

A játékosoknak szánt egerek piacán manapság a gyártók az elképesztő dpi számokkal és a játék közben sokszor nem is látszódó RGB világítással próbálják meg növelni az árakat. A Zalman azonban továbbra is kitart a felhasználóbarát árazás mellett és több árkategóriában is kiváló felszereltségű perifériákat kínál.

A Zalman ZM-M100R itthon már 1500 Ft környékén beszerezhető, mely elsőre sokak számára meglepő lehet, hiszen egy ilyen nagy márka nem szokta ennyire olcsón adni termékeit. A Zalman azonban szeretne a fiatal játékosoknak és a hobbi gamereknek is egy megfizethető, minőségi belépőkategóriás egeret biztosítani, így született meg a ZM-M100R.

Az USB csatlakozással rendelkező egér kétkezes kialakítással és minőségi szenzorral rendelkezik, valamint a kapcsolók is jó minőségűek, így felszereltségét illetően a nála 5-10x drágább megoldásokkal vetekszik. Az egér lelkét egy 1000 DPI-s Avago 2700-as szenzor biztosítja, melynek gyártója méltán a piac leghíresebb manufaktúrája. A gombok alatti kapcsolókat 5000 kattintás fölé hitelesítették, a kialakítását tekintve pedig a piac azon kevés megoldásai közé tartozik, mely a jobb és balkezes játékosok számára is jó választás lehet.

Súlya mindössze 70 gramm, így a legkönnyebb megoldások közé tartozik, a 150 centiméter hosszú USB kábel pedig nem túl hosszú, de nem is túl rövid, így a legtöbb szituációban kényelmes használatot biztosít. Méreteit tekintve sem tartozik a nagyok közé, hiszen 103 x 53 x 32 mm-es formát ölt.

A Zalman ZM-M100R már jó ideje kapható a hazai boltokban is, jelenleg 1500 Ft környékén.

You May Also Like