Hirdetés

Bemutatkozott az iPhone 11

Az elmúlt hónapok szivárgásai után végre hivatalosan is bemutatkozott az Apple új mobilja, az iPhone 11, mely közvetlenül az iPhone XR-t váltja, hiszen hozzá hasonlóan 6,11 hüvelykes LCD kijelzőt és többféle színárnyalatot kapott.

A kijelzőnél még mindig megmaradt a Notch, az LCD panel pedig elsőre csalódás lehet, de az XR esetében is kiváló megoldást kaptunk. Az erőt az új A13 Bionic chip szolgáltatja, mely természetesen a piac legerősebb megoldása, ami nem csoda, hiszen az Apple évek óta bivalyerős chipeket készít, melyeknek nincs ellenfele. Még erősebb házat és strapabíróbb üveg borítást kapunk, hátul pedig két 12 megapixeles kamerát találunk.

A fő kamera egy 12 megapixeles, f/1.8-as fényerővel rendelkező széles látószögű lencse, mellé pedig egy f/2.4-es ultraszéles látószöggel és 2x-es optikai nagyítással rendelkező modult rakta. Ez a páros elég meggyőzőnek tűnik, képesek 4K 60fps-ben videózni és a portré mód már az állatoknál is működni fog. Az előlapi kamera szintén 4K 60fps-ben rögzít és lassított felvételeket is készíthetünk vele.

A színek terén 6 opciónk lesz, hiszen a lila,sárga,fehér,fekete és product red mellé kapunk egy szürke változatot is. A 64GB-os belső tárhellyel rendelkező alapmodell 289 990 Ft-os kezdőárat kapott és szeptember 13-tól válik előrendelhetővé.

You May Also Like