Hirdetés

Modernebb és még fiatalosabb lett az új ASUS VivoBook széria

Az ASUS VivoBook családja itthon is igen népszerű, hiszen fiatalos dizájnt, modern hardvert és rengetegféle opciót kínál a felhasználóknak, többségük pedig egészen baráti áron beszerezhető. Az ASUS a CES 2020-at sem zárja új VivoBook nélkül, hiszen bemutatták a legújabb generációt, melyről fontos megemlíteni, hogy a mostani mellé érkezik és nem helyette.

Az új széria ugyanis teljesen fém borítást, modernebb dizájnt és egy kis extra fiatalságot hordoz magában, miközben néhány ponton az egyszerűbb megoldást választotta a gyártó. Hiányzik például az ErgoLift technológia, melyet sokan imádtak, hiszen még kényelmesebb gépelési élményt kínált és a hűtésen is javított, viszont ölben már nem volt olyan kényelmes.

Hardveresen nincs okunk a panaszra, hiszen 10. generációs Intel megoldásokkal és akár dedikált NVIDIA grafikával kapjuk meg a gépeket, tehát a mindennapos használat mellett képszerszkesztésre és könnyebb videóvágásra is alkalmas lehet. A méreteket tekintve 13, 14 és 15 hüvelykes változatot is kapunk, melyek Full HD felbontást kínálnak.

Az új széria különlegességét nem csak a külső dizájn adja, hiszen a billentyűzet kapcsán is kapunk egy különleges utalást. Az Enter gomb körül ugyanis Neon-sárga sáv fut végig, mely egyfelől kiemeli az egyik legfontosabb gombot, másfelől pedig arra utal, hogy azt lenyomva bizony valami komoly döntést hoztunk meg, amit nem nagyon lehet visszavonni, így felhívja a fiatalok figyelmét a határozott és meggondolt döntésekre.

You May Also Like