Hirdetés

Hamarosan hozzánk is érkezik az ASUS új gamer mobilja

Az IFA 2019 alkalmával tartották az ASUS ROG Phone 2 európai premiérjét, melyen a már ismert, elképesztő specifikáció mellett a 899 eurós indulóár is közlésre került. Az újdonság bivalyerős lesz és az előző generációnál már megismert hasznos kiegészítők sora is támogatott, ráadásul új verziók is érkeznek, melyek még jobb játékélményt ígérnek a mobillal.

A Snapdragon 855 Plus rendszerchipre épülő, AMOLED kijelzős csúcsmobil várhatóan októberben debütál a hazai piacon. A Qualcomm háza táján jelenleg ez a legerősebb chip, riválisa majd csak 2020-ban lehet, a 12GB RAM elképesztő és hosszú évekra biztosítja a játékok számára a megfelelő memóriát, a teljesítményt pedig a 6,59 hüvelykes AMOLED panelen élvezhetjük, méghozzá 120Hz-es képfrissítéssel és 1ms-os válaszidővel, mely nemrég még csak a gamer monitorok kiváltsága volt.

A 899 eurós európai ár azt jelenti, hogy talán nálunk is befér 300 000 Ft alá és akkor egy bivalyerős csúcsmobilt kapunk, mely ráadásul egyedi megjelenést és számos különleges kiegészítőt kínál, mellyekkel könnyedén kézikonzolt vagy éppen a nappaliba szánt konzolt helyettesíthetünk. A vezeték nélküli WiGig dokkoló például lehetővé teszi, hogy a nagy tévénken élvezzük a játékokat, miközben a ROG Phone 2 a kanapén a kezünkben van, a ROG Kunai Gamepad-dal pedig még könnyebben irányíthatjuk a kanapéról a játékokat.

Van vezetékes dokkolóállomás is Mobile Desktop Dock néven, mely akkor jöhet jól, ha nem szeretnénk a mobilt a kezünkben tartani, simán lerakjuka dokkolóval a tévé mellé, a ROG Kunai Gamepad-et pedig nem csak a mobil két szélére rögzíthetjük, hanem össze is csatolhatjuk és külön vezérlőként is használhatjuk. Ha a kézikonzolunkat szeretnénk kiváltani, akkor a Kunai lehet egy kompakt megoldás, viszont sokszor jól jönne még egy kijelző és extra akkumulátor, akkor a TwinView Dock II a jó partner, hiszen egy másodlagos, 6,59 hüvelykes AMOLED FHD+ (2340 x 1080) kijelzőt kapunk, mely mögött egy 5000mAh-s akkumulátor.

You May Also Like