Hirdetés

Befutott az új 10,5 colos iPad Air és 7.9 colos iPad Mini

Egy ideje már pletykálták, hogy az Apple hamarosan frissíti az iPad palettáját, biztosabb információk azonban csak az olcsóbb iPad Air kapcsán érkeztek. Nemrég azonban egy egyszerű weblap frissítés után kiderült, hogy a vállalat nem kaszálta el az iPad Mini családot és az új, 10,5 hüvelykes iPad Air mellé bemutattak egy 7,9 colos friss iPad Mini táblagépet is.

A dizájn terén nem igazán tapasztalhatunk komolyabb változtatásokat, az új modellek nem kapták meg a legfrissebb iPad Pro család vonásait. A kijelzők alatt maradt a TouchID ujjlenyomat-olvasó és mindkét modell támogatja már az Apple Pencil-t, ami ezáltal most már az összes friss iPad modellel kompatibilis.

A legfontosabb frissítés egyértelműen a bivalyerős A12 Bionic chip használata, mely egyfelől rendkívül jó felhasználói élményt kínál az iOS-t hajtva, másfelől pedig biztosítja, hogy ezek a modellek még jó néhány évig gyorsak és frissek lesznek.

Mindkét modell ezüst, arany és asztroszürke színekben érhető el, 64 vagy 256GB belső memóriával. Természetesen mindkét táblagépnél opcionális a 4G-s változat. Az iPad Mini induló ára 154 990 Ft, az iPad Air pedig 194 990 Ft-ért vihető el közvetlenül a gyártótól.

You May Also Like