Hirdetés

Zalman S3: Elegancia és tágasság megfizethető áron

A számítógépházak piacán az előző bő 10 év vadságát igyekeznek mostanság egyszerű vonalakkal kompenzálni a gyártók, a Zalman kínálatában pedig viszonylag sok egyszerű, de jól felszerelt modellt találhatunk.

A Zalman S3 az ATX, mATX és Mini-ITX alaplapokat támogatja, így szinte mindenkinek ideális választás lehet. Az előlapi panel szálcsiszolt fémből készült, amelyet két légbeömlő nyílás egészít ki. A ház egyik oldalán egy akril panelt találhatunk, amely az RGB LED világítással kombinálva betekintést engedhet az igényes belsőbe. Az I/O panelen a bekapcsológomb mellett egy mikrofoncsatlakozó és három USB-port is található.

A tágas belső biztosítja, hogy akár 156mm magas CPU hűtőt, 350mm hosszú grafikus kártyát vagy 180mm-es tápegységet szereljenek bele a felhasználók, tehát jó eséllyel a felsőkategóriás hardvereknek is bőséges hely áll majd rendelkezésükre. A további bővíthetőséget a 7db PCI-slot, a két 2,5 hüvelykes SSD és két 3,5 hüvelykes garantálja. Az S3 hátulján előre telepítve kapunk egy 120mm-es ventilátort, de a további 5-6 ventilátor helyett szerelhető még bele akár vízhűtés is, a tisztább belsőt pedig az alsó és felső porszűrők garantálják.

You May Also Like