Hirdetés

Zalman Z1 Plus – Elegáns megoldás gamerknek

A modell eleje szinte teljes egészében fémháló anyagból készült. Ez lehetővé teszi, hogy a ház hatékonyan szívja be a levegőt két gyárilag beépített 120 mm-es ventilátorral. Az előlapon 5,25”-os meghajtónak előkészített hely, de ha a felhasználóknak nincs rá szükségük, akkor helyette egy további, harmadik ventilátort is beszerelhetnek a nagyobb légáramlás érdekében.

A Zalman Z1 Plus belseje jól látható az óriási üveg oldalnak köszönhetően. Az edzett üveg bármilyen eszköz használata nélkül leszerelhető, így könnyű hozzáférni a belső térhez. Itt bőséges helyet kínálkozik az igazán nagy grafikus kártyáknak (385mm-ig), a nagy processzorhűtőrendszereknek (163mm-ig), maximum hét PCIe -kártyának és öt merevlemeznek, három 2,5 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes modellnek. Az 5,25 hüvelykes rekeszbe akár egy Blu-ray meghajtó is elfér.

Az AiO rendszerek rajongói három vízhűtő rendszert szerelhetnek fel. A legnagyobb közülük 280 mm hosszú lehet. A gyárilag telepített három ventilátorhoz további öt ventilátort (vagy négyet, ha az 5,25 hüvelykes rekeszet szeretne használni) adható hozzá. A Zalman Z1 Plus szellős kialakítása és a beépített porszűrők lehetővé teszik a felhasználók számára a megfelelő rend fenntartását.

A Zalman Z1 Plus I/O panelje két USB 3.0 porttal, egy 2.0 porttal, fejhallgató- és mikrofoncsatlakozó porttal, valamint külön reset gombbal rendelkezik. Azok a felhasználók, akik szeretnék a LED világítást vezérelni, a felső panel használatával módosíthatják a megvilágítási beállításokat. A klasszikus fekete színben kapható ház mérete 463 x 209 x 485 mm, súlya körülbelül 5kg, és tökéletesen illeszkedik a szabványos ATX alaplapokhoz. Az új Zalman Z1 Plus hamarosan elérhető lesz a magyar piacon.

You May Also Like