Hirdetés

Új, 2019-es Samsung monitorok a modern munkahelyekre

A Samsung bemutatja két új készülékét, a modern és minimalista Space monitort és a lenyűgöző, 4K UHD ívelt UR59C monitort, amely kitűnő választás lehet a tartalomgyártók számára. A monitorok kiváló technológiai megoldásokat nyújtanak, a magával ragadó játékélményt kínáló ultraszéles kialakítástól és életteli színektől a helytakarékos, produktivitást növelő megoldásokig.

„A legújabb Samsung monitorok elképesztően sokoldalúak és kifejezik a vállalat elkötelezettségét a folyamatos innováció és a piacvezető pozíció megtartása mellett – mondta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Kijelző üzletágának ügyvezető alelnöke. – Ezek a monitorok az idei évre tervezett stratégiánk részét képezik, melynek lényege, hogy több lehetőséget biztosítunk a felhasználók számára, így a számukra leginkább megfelelő megoldást választhatják.” 

Space monitor: Modern, minimalista és flexibilis dizájn 

A Samsung Space monitor a letisztult formatervezésnek és funkcionalitásnak köszönhetően segít, hogy a felhasználók a képernyőre, és ne annak környezetére koncentráljanak. A helytakarékos, beépített tartókar az asztal széléhez csatlakoztatható, így szabadít fel hasznos területet és fokozza még inkább a produktivitást. A Space monitor könnyen állítható és szemmagassághoz igazítható, használaton kívül pedig a falhoz tolva teszi szabaddá az asztal teljes felületét. A készülék az ergonomikus kialakításnak, a könnyű állíthatóságnak, a csatlakozók hozzáférhetőségének és a praktikus kábelkezelésnek köszönhetően tesz még inkább funkcionálissá bármely, akár irodai, akár otthoni munkaállomást. 

A kifinomult formatervezésen túl a Space monitor egy lehetőségekben gazdag, magas teljesítményű képernyőt jelent. A 27 colos modell részletgazdag, tűéles képekkel kínál QHD felbontást, a 32 colos modell pedig 4K UHD-ben jeleníti meg a kívánt tartalmakat. 

A Space monitor egyedi karos állvánnyal érkezik, amely összecsukva eltűnik a monitor hátlapjában. Az állványnak köszönhetően a Space monitor könnyen dönthető és mozgatható, a mindenki számára kényelmesen használható Samsung Zero Height állíthatóállvány-technológiának köszönhetően pedig akár egészen az asztal lapjáig leengedhető. 

A karos állvány nem csak a használatot teszi kényelmesebbé, a kábelkezelés problémáját is elegánsan oldja meg. A táp- és HDMI kábeleket a kar belsejében vezethetjük el, így lesz letisztult a munkakörnyezet. 

UR59C 32 colos monitor: 32 colos ívelt 4K UHD kijelző, tartalomgyártóknak tervezve 

Az új UR59C 32 colos monitor ideális választás a sokoldalúságot és a teljesítményt egyaránt kereső tartalomgyártók számára. A készülék 2500:1 kontrasztarányú, teljes 3840×2160, 4K felbontású ívelt UHD kijelzője több mint egy milliárd szín megjelenítését támogatja. Az 1500R ívű kijelző tartalomalkotás, videózás vagy éppen játék közben is folyamatosan magával ragadó élményt nyújt, a hosszabb időn át tartó, folyamatos használat mellett pedig az átlagosnál kevésbé fárasztja a szemeket. 

A szupervékony kialakítással érkező UR59C az anyagmintás hátlappal együtt számolva mindössze 6,7 mm széles. A három oldalán keret nélküli monitor egy vékony, mégis ellenálló V alakú fém talpra csatlakozik, amely magában foglalja a kábeleket, így csökkenti a készülék foglalta helyet a munkahelyen. 

A monitorok Magyarországon a második negyedévben lesznek elérhetőek. 

You May Also Like