Hirdetés

Üzleti laptopokkal és új logóval támad az MSI

Több más gyártóhoz hasonlóan az MSI is a virtuális termékbemutató mellett döntött, az újdonságaik pedig egyrészt pont azért érkeznek, hogy a COVID-19 által teremtett új helyzetekben a felhasználók még jobban boldoguljanak. A tajvani gyártó ezúttal nem csak modern és dizájnos újdonságokat mutatott be, hanem az üzleti világ meghódítását is célként tűzték ki, illetve egy komoly arculatváltásra is rászánták magukat.

Kezdjük is rögtön az új MSI logóval, mely sokkal letisztultabb, elegánsabb és egyben szerintünk sokkal jobb is lett, mint elődje. Az új Prestige gépeken rendkívül jól mutat, melyek egyébként a vállalat legmodernebb megoldásai közé tartoznak majd a 11. generációs Intel Core processzoraikkal és Intel Iris Xe grafikájukkal. 

A színes újítások mellett az öltönyeink mellé is kapunk új laptopokat, hiszen bemutatkozott a Summit család, mely a vállalat üzleti szériáját foglalja magában. Az új szérián belül két vonalat mutattak be, hiszen a Summit E tartalmazza majd a komolyabb megoldásokat, melyek dedikált grafikus kártyát is felvonultatnak majd, így a tárgyalásokon és megbeszéléseken történő instant képszerkesztés, videóvágás vagy 3D tervezés sem lesz majd akadály, ahogy az sem, hogy egy hosszú munkanap után a zakót ledobva játszunk a legújabb játékokkal.

A Summit B széria pedig azoknak készül, akik egy stílusos, elegáns társra vágynak a mindennapok során. Könnyűek, strapabíróak és sokáig bírják a munkát, ennél többet pedig aligha kívánhatunk.

You May Also Like