Hirdetés

Íme az új BMW 6-os Gran Turismo

A BMW bemutatja az elmúlt évek egyik legkreatívabb modelljének teljesen újragondolt kiadását, az új BMW 6-os Gran Turismo-t, mely a luxuslimuzinok komfortját a kupék lenyűgöző stílusával jeleníti meg.

Az új BMW 6-os Gran Turismo a luxuslimuzinok hosszú távú menetkomfortját az elegáns kupék lebilincselő sziluettjével ötvözi, miközben a formanyelvből eredő funkcionalitás és a fejedelmi tágasság a vezetési élmény és a pihentető utazás azon harmonikus egységét kelti életre, amely az új modell elődjének egyik fő védjegyeként szolgált – egy merőben innovatív járműosztály megszületését hozva. A BMW 5-ös Gran Turismo átfogóan újragondolt utódja a menetdinamika és a belső hatékonyság terén is feljebb lépett egy szintet, így a sportos elegancia, a rendkívül fejlett felszereltségi opciók, az innovatív vezérlési funkciók és az automatizált járművezetés korszakát előrevetítő, intelligens vezetést támogató rendszerek kézzelfogható fejlődését kínálja.

„Az új BMW 6-os Gran Turismo egyedülálló módon, egy magával ragadóan elegáns formanyelvbe csomagolva egyesíti a luxus színvonalú utastér fejedelmi kényelmét és a változatos funkcionalitást. Mindez az ügyfeleink által nagyra értékelt sportos, lendületes menetdinamikával párosul, amelynek köszönhetően az újdonság minden környezetben kiválik a tömegből és még tovább hangsúlyozza a BMW modellpalettájának felsőkategóriás jelenlétét” – fogalmazott Dr. Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

Az új BMW 6-os Gran Turismo 2017 szeptemberében, a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönség előtt, a modell piaci bevezetése pedig 2017 novemberében veszi kezdetét.

You May Also Like