Hirdetés

Kiváló 2017-es esztendőt zár a BMW

A bajor prémiumgyártó innovációs iránymutatóként betöltött, abszolút piacvezető pozícióját idén is számos szakmai kitüntetés, olvasói díj és rajongói elismerés igazolta.

2017-ben ismét számos díj, nívós kitüntetés és fényes trófea nyomatékosította a BMW széleskörű termék- és szolgáltatás-palettájának kivételes teljesítményét. Az országos, regionális és globális szinteken aratott győzelmek nem csupán a BMW négykerekű modelljeinek egyedülálló sajátosságait, de lélegzetelállító formanyelvüket, innovatív megoldásaikat, intelligens járműkapcsolati lehetőségeiket, és nem utolsósorban kimagasló arányú fenntarthatóságukat igazolták. A díjakat szakmai magazinok és nemzetközi folyóiratok olvasóközönségei, szakújságírókból álló zsűrik, illetve az infotechnológia, az üzleti élet, a környezetvédelem és a dizájn területének elismert szaktekintélyei ítélték oda a BMW-nek.

A legtöbb díjat az új BMW 5-ös sorozat nyerte el

Az új BMW 5-ös sorozat kiváltképp sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen mindegyik új BMW modellnél több szakmai kitüntetést, olvasói díjat és rajongói elismerést nyert el. A világ legnépszerűbb üzleti modelljének eme kivételes sikerszériája nem csupán az új 5-ös BMW globális elismertségét, de a 2016 végén bemutatott újdonság iránymutató járműtechnológiai arzenálját is igazolja.

 

 

A BMW i3 és a BMW i8 rendkívüli hírnévre tett szert

2017-ben ismét reflektorfénybe került a bajor prémiumgyártó hálózatról tölthető modelljeinek kimagasló járműtervezési- és innovációs erőssége, amelyet a tisztán elektromos meghajtású BMW i3 és a BMW i8 plug-in hibrid sportautó megannyi elismerése igazolt.

You May Also Like