Hirdetés

Bemutatkozott az új Ford Fiesta ST

A Ford kínálatában már hosszú évtizedek óta megtalálhatóak a sportosabb modellek, de a vállalat előszeretettel készít az átlagosabb autóiból is sportosabb változatot. A Fiesta ST elérhető árával és komoly erejével eddig is a vásárlók egyik kedvence volt saját kategóriájában, az új modell pedig még több élvezetet hoz magával.

Bemutatkozott az új Ford Fiesta ST

Ez lesz az első háromhengeres motorral szerelt Ford Performance modell. A Normal, Sport és Versenypálya beállítások áthangolják a motor, a kormánymű és a stabilitásvezérlés működését, hogy az autó a közúton és a versenypályán egyaránt kimagasló vezetési élményt biztosítson. Az új 200 lóerős, 1,5 literes EcoBoost erőforrás egyébként is sportos hangszínét az Elektronikus Hangzásjavítás (ESE) technológiája és az aktív kipufogószelep teszi még élvezetesebbé.

Bemutatkozott az új Ford Fiesta ST

A 2018 elejétől három- és ötajtós változatban megrendelhető új generációs Fiesta ST kínálatában minden eddiginél többféle belső kialakítás és az autó személyre szabását segítő opció szerepel; a merész és egyedi külső stíluselemek között például versenyautós ihletésű, hálómintázatú hűtőrácsot és exkluzív, 18 colos könnyűfém keréktárcsákat is találunk.

Néhány kört biztosan megyünk majd vele!

You May Also Like