Hirdetés

Genesis Nitro 350 – Új belépő a Genesis kínálatában

A játékosoknak szánt megoldások közül az elmúlt évek legnagyobb újítása egyértelműen a gamer székek voltak. A Genesis gamer székeinek kényelmét és kiváló ár/érték arányát a magyar játékosok is elismerték, hiszen minden kategóriában a legnépszerűbbek között van a márka.

Elérkezett azonban a vérfrissítés ideje, így megújul a Genesis Nitro széria. Első körben a belépőkategóriás Nitro 330 utódja érkezett meg Nitro 350 néven és az elődjéhez hasonlóan kiváló ár/érték arányt kínál még job felszereltséggel.

Igazítsd a játékstílusodhoz

A Genesis Nitro 350 számos beállítási lehetőséget kínál, így mindenki a játékstílusához és kényelméhez szabhatja a 150kg terheléssel is elboldoguló, Class 4-es gázemelővel érkező széket. Az ülés mélysége 50cm, a háttámla magassága 70,5cm, míg a szék magassága 113 és 120cm között állítható, tehát az ülség 43-50cm közötti magasságra lehet a földtől. Ezeket a beállításokat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legtöbb játékos számára megfelelő legyen.

Kényelem mindenki számára

Persze mint sem ér egy jól beállított szék, ha nem kényelmes, pláne egy gamer szék esetében, mely hosszú órákon át tartó kényelmet kell hogy biztosítson a maratoni játékmenetek során. Nos, a Genesis Nitro 350 beépített fejtámlája és puha, párnázott kartámlája is a kényelem jegyében készült, a hintázási funkció pedig segít ellazulni a szünetekben. Attól sem kell félnünk, hogy összekarcoljuk a parkettát vagy padlót, hiszen a kerekek úgy lettek megalkotva, hogy ne tegyenek kart az alattuk lévő felületben.

A Nitro 350 már elérhető a magyar piacon, 2 év garancia mellett az ára nagyjából 45 000 Forint.

You May Also Like