Hirdetés

Bemutatkoztak az Apple új táblagépei

Az Apple óriásit tartolt az első iPad modellekkel, melyek sikeressége azóta is töretlen. A vállalat idén is számos új modellt mutatott be, melyek között végre egy friss „Mini” változat is megtalálható.

Elsőként a hagyományos iPad került leleplezésre, mely sok izgalmat a külső kapcsán nem szolgáltat, de a 10,2 hüvelykes méretével és megfizethető árcédulájával sokak kedvence lesz. Főleg úgy, hogy az új A13 Bionic-nak hála még erősebb hardvert kapott, mely az Apple szerint 6x gyorsabb, mint a legjobban fogyó androidos táblagép. Sokak örömére kamerafronton is nagy előrelépés történt, hiszen a 8 megapixeles hátsó kamera az ígéretek szerint jobb autófókuszt és képminőséget kínál, míg a 12 megapixeles teljesen új előlapi kamera nagy hasznot tehet az online megbeszélések során, illetve megkapta az iPad Pro-ból ismert Center Stage funkciót, tehát képes a középpontban tartani minket, ha elmozdulnánk.

A hagyományos iPad után a vadonatúj iPad Mini következett, melynek sokan fognak örülni. Teljesen megújult külső, erős hardvert és modern USB-C töltést kapott, valamint számos új színben is elérhető lesz. A 8,3 hüvelykes újdonság Touch ID azonosítást kapott a felső részen, 5G változatban is elérhető lesz, valamint támogatja az Apple Pencil-t is.

Az újdonságok néhány napon belül már elérhetőek lesznek. Az iPad Mini 199 990 Ft-os kezdőárat kapott a 64GB-os változat esetében, míg az új iPad 134 990 Ft-tól szerezhető be szeptember 24-től.

You May Also Like