Hirdetés

Zalman LXII tápegységek ErP Lot 6 minősítéssel

A Zalman LXII néven érkező új tápegységek széles palettán kínálnak hatékony és megfizethető opciót legyen szó akár irodai és gamer gépekről, illetve komolyabb munkaállomásokról.

Az erőforrások kiváló választást jelentenek az új összeállításokhoz és a jelenlegi és jövőbeli számítástechnikai igények kielégítéséhez. A csendes és hatékony hűtést egy 120 mm-es ventilátor és a beépített alumínium hűtő biztosítja. Az erőforrás-hatékonyság 85 százalék, az EMI-zajszűrő pedig még csendesebb működést eredményez. A felhasznált kiváló minőségű alkatrészek és anyagok biztosítják a stabil áramellátást, az alacsony oldalfogyasztást és a nagy megbízhatóságú forrás hosszú élettartamát, amely elérheti az akár 100 000 órát is.

Az új Zalman LXII tápegységek Power Factor korrekciót (PFC) tartalmaznak, ami növeli a tápegységek teljesítményét és kiküszöböli a felesleges veszteségeket. Az LXII források védelmi áramkörökkel rendelkeznek többek között a túlfeszültség, túlterhelés vagy rövidzárlat ellen. Az erőforrás méretei szabványosak (150 × 140 × 86 mm), így a legtöbb számítógépházzal kompatibilisek. Az új Zalman LX II tápegységek teljes mértékben kompatibilisek az AMD és az Intel processzorokkal, beleértve az AMD Ryzen processzorokat és az Intel Coffee Lake 9. generációt is.

Az új Zalman LXII tápegységek továbbra is alacsony készenléti energiafogyasztással rendelkeznek és megkapták az ErP Lot 6 tanúsítványt, vagyis igazoltan nagyon hatékonyak. Az új széria várhatóan a következő hónapokban kerül a boltokba 3 év garanciával.

You May Also Like