Hirdetés

Bemutatkozik a Zalman R2 Számítógépház

A Zalman R1 hosszú évekig nagy kedvenc volt a hazai piacon, hiszen nagyon baráti áron kínált elegáns és modern megjelenést, valamint jól átgondolt hűtést. A mai trendeknek megfelelően azonban már eljött az ideje, hogy egy újabb generáció vegye át ezt a hálás szerepet, nemrég pedig itthon is bemutatkozott a Zalman R2-es család. Az újdonságok fekete és fehér színekben lesznek elérhetőek

Szemből nézve az előző generáció egyik védjegyét, az előlap oldalán elhelyezkedő szellőzőnyílásokat vehetjük rögtön észre, melyek segítik a légáramlást. Felül és alul is porszűrőket helyeztünk el, így kevesebb por jut a hardverekhez és jobb hőmérséklet érhető el. A felső porszűrő ráadásul mágneses, így könnyen tisztítható, ahogy a 4mm vastag edzett üveg oldallap is. A minőségi oldallap betekintést enged az akár E-ATX méretű alaplapokat is fogadó számítógépház belsejébe, ahol a hangulatról és a megfelelő hűtésről egy előre telepített Spectrum RGB LED ventilátor gondoskodik. Ez az I/O portok mellett megtalálható LED-gombbal vezérelhető is. A ház tetején található csatlakozások között megtaláljuk a fejhallgató és mikrofon csatlakozókat, a LED-jelzőfényeket és a három USB portot is, melyek közül az egyik 3.0-s szabványt is támogat.

Természetesen további ventilátoroknak is van hely, hiszen előre három darab 120 vagy 140mm-es ventilátor tehető, míg felső részen maximum két 120mm-es egységnek van hely. A vízhűtőket előre vagy hátulra telepíthetjük, a grafikus kártyának 350mm helyet hagytak a tervezők, míg a processzorhűtőknek a 162mm-es magassági határba kell beleférniük. Természetesen megfelelő mennyiségű háttértárolónak is van hely, hiszen akár két HDD és két SSD is elfér a házban, miközben az alaplapokra M.2-es megoldások is szerelhetőek.

Az újdonság mindkét színben elérhető lesz Magyarországon, a várható ára pedig 15 000 Ft alatt lesz, így elődjéhez hasonlóan remek ár/érték arányt kínál majd, sőt a rengeteg új fejlesztésnek köszönhetően az R1 sikereit is túlszárnyalhatja.

You May Also Like