Hirdetés

A Zalman bemutatta a CNPS14X Duo Black processzorhűtőjét

A CNPS14X Duo Black egy új processzorhűtő a népszerű dél-koreai gyártótól, amelyet a meglehetősen szokatlan kialakítás jellemez köszönhetően a két alumínium radiátoros kialakításnak, amelekyre két AF120-as, egyenként 120mm átmérőjű ventilátorral került.

A plusz lamellafelület jobb hőelvezetést tesz lehetővé a hagyományos modellekhez képest, az aszimmetrikus hűtési kialakítást pedig számos alaplappal és RAM-modullal kompatibilissé teszi.

A termék hat nikkelezett hőcsővel és RDTH (Reverse Direct Touch Heatpipes) talppal van felszerelve, ami még hatékonyabb hőelvezetést biztosít, mint a hagyományos megoldások. A Zalman CNPS14X Duo Black hűtő kivételesen csendesnek ígérkezik, hiszen a műszaki specifikációk szerint várhatóan mindössze 29 dB(A) zajszintet produkál.

A Zalman új modellje gumiból készült rezgésgátló párnákkal, különböző foglalatokkal (Intel LGA1700/1200/115X és AMD AM5/AM4/AM3) való kompatibilitással és 159mm-es magassággal egy igényes és sokrétű megoldának bizonyol. Annak ellenére, hogy a CNPS14X Duo Black akár 270W TDP-vel rendelkező processzorok hatékony hűtésére is képes, a legtöbb általános számítógépházban el fog férni, így időtálló befektetésként is tekinthetünk rá.

You May Also Like