Hirdetés

Good Design díjat nyertek az ASUS újdonságai

Az ASUS idén számos innovatív és különleges megoldást mutatott be és tett elérhetővé a vásárlók számára, a technológiai innováció pedig sok esetben különleges dizájnnal is társult. A vállalat nemrég büszkén tudatta, hogy több újdonságuk is elnyerte a neves Good Design díjat.

Az annyira nem érhetett minket meglepetésként, hogy az ASUS ZenBook Pro Duo is kapott egy ilyen díjat, hiszen az innovatív kétkijelzős megoldás egy igazi mestermű, melyet kezünkben is tarthattunk, hamarosan pedig részletesebb tesztre is lehet számítani, hiszen befogjuk szerkesztőségi gépnek. A ZenBook Duo a már említett csúcsmodell kistestvére, így a bátyussal együtt díjazták.

A ZenFone 6 nem csak ár/értékben robbantott nagyot a piacon, hanem sikerült innovatív módon elérni a notch nélküli kijelzőt, mely különleges vizuális élményt kínál. A kiforduló hátlapi kamera és a letisztult első újabb díjat hozott a vállalatnak.

Végül pedig díjazták a professzionális felhasználóknak szánt ASUS ProArt Station PA90-et is, mely leginkább az előző generációs Mac Pro „kuka” formájára hasonlít, de bivalyerős hardvert és jobb szellőzést ígér.

You May Also Like