Hirdetés

Bemutatkozik a Technics EAH-F70N és az EAH-F50B fejhallgató

A Technics a Panasonic Convention keretében is bemutatta két új, vezeték nélküli fejhallgatóját, az EAH-F70N és az EAH-F50B modelleket.A két termék globális premierjét az idei CES szakvásáron tartották. Az európai közönség mindkét modellt most Frankfurtban láthatta először.

Mindkét fejhallgató támogatja a vezeték nélküli LDAC/apt-X HD technológiát, ami nagy felbontással egyenértékű hangzást nyújt. A nagy merevséggel és magas fokú belső csillapítással támogatott, dinamikus, 40 mm-es sugárzók Composite Performance Film (CPF) membránnal és precíz légáramlás-szabályozó kialakítással (Precise Air Control Structure) rendelkeznek, így valósághűen képesek visszaadni a zene és a dinamikus hangok minden apró részletét. Az EAH-F70N-ben megtalálható a Technics eredeti szélessávú hibrid aktív zajcsillapítása, amellyel bármilyen környezetben elmerülhet kedvenc zenéiben. Az EAH-F70N és az EAH-F50B egy újfajta, kültéri Technics zenehallgatási élményt tesz lehetővé.

Vezeték nélküli zeneélvezet energikus, valósághű élménnyel és térhangzással

40 mm-es sugárzó és újonnan kifejlesztett membrán

A membrán egy újonnan kifejlesztett kompozit filmréteget tartalmaz (CPF), amire speciális tulajdonságú anyagokat lamináltak, ezzel adva nagy fokú merevséget és belső csillapítást. Ennek eredményeként mélyből feltörő, erőteljes basszus szólal meg és térhangzás születik, amivel egyenesen a koncertterem kellős közepén érzi magát a zenehallgató. Ezen tulajdonságok maximális kihasználása érdekében a membrán kialakítására kiemelt figyelmet fordítottak.

A különleges, puskagolyó formájú dóm tovább növelte a merevséget. A természetes és lineáris, magas frekvenciás karakterisztika lágy, kristálytiszta hangzást nyújt. A hullámos széleket szimulációk során optimalizálták, hogy magas fokú linearitást érjenek el a teljes bemeneti tartományban a gyenge jelektől egészen az erősekig. A fejhallgatók valósághűen szólaltatják meg a legfinomabb részleteket és a természetes dinamikát.

Precíz légáramlás-szabályozó kialakítás

Többlépcsős szimulációval és finomhangolással érték el azt a precíz légáramlás-szabályozó kialakítást (Precise Air Control), amely optimálisan tereli a fejhallgatóban a léghullámokat. A gondosan megtervezett két nyílás és az eredeti szerkezet pontosan meghatározza a levegő útját, hogy a sugárzó széles tartományban legyen képes tisztán megszólaltatni a különböző frekvenciákat.

Nagy felbontással egyenértékű* hangminőség vezeték nélküli kivitelben

A fejhallgatók támogatják az LDAC, Qualcomm és apt-X HD technológiákat, amelyekkel vezeték nélkül is kiváló frekvenciaátvitelt és nagy felbontást érnek el, hogy pontos, valósághű és a nagy felbontással egyenértékű hangzást szólaltathassanak meg.

Zajcsillapítás többfajta környezetben

Hibrid aktív zajcsillapítás – 3 üzemmód (csak az EAH-F70N modelleknél)

A hibrid zajcsillapítási rendszer két különböző rendszert egyesít a kimagasló zajcsillapítási teljesítmény eléréséhez. A három fokozatú üzemmódválasztóval a felhasználási környezetnek megfelelő zajcsillapítást lehet kiválasztani.

A hibrid zajcsillapító rendszer két különböző rendszert egyesít: az előrecsatoló rendszerben a mikrofon a burkolaton kívül található míg a visszacsatoló rendszer a sugárzó egységen, a dobhártyához közel foglal helyet. Ezenfelül az áramkört eredetileg is úgy alakították ki, hogy megnövelt zajcsillapítást biztosítson.

Okos, felhasználóbarát működés

Testszenzor (csak az EAH-F70N modellben)

A fejen lévő fejhallgató levétele után automatikusan leáll a zene. Amikor a fejhallgató ismét felkerül a fejre, a zene automatikusan folytatódik a kényelmes és felhasználóbarát működés érdekében.

Környezeti hangfokozó (csak az EAH-F70N modellben)

Ezzel a funkcióval a külső borítás megérintésével a háttérből érkező hangokat erősítheti fel, például jobban hallhatja egy vonaton vagy egy reptéren a bemondó hangját anélkül, hogy le kéne vennie a fejéről a fejhallgatót.

Hangsegéd aktiválása

Ez a funkció például az iPhoneban működő Siri hangsegédet aktiválja. Beszéddel vezérelheti egy telefonszám hívását, streamelő szolgáltatáson indíthat el zenéket, időjárás előrejelzést vagy navigációt kérhet.

Stílusos kialakítás, kényelmes viselet

3D gömbcsuklós kialakítás

A gömbcsukló háromdimenziós elmozdulást biztosít a fülkagylónak, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülre. A kagyló párnája puha, könnyen alakítható poliuretán szivacsból készült.

Kiváló minőségű anyagok

A külső felületek alumíniumból készültek. Az alumite felületkezelés és a körkörös szálcsiszolás kiemeli az anyag minőségi jellegét. A Technics logó lézergravírozott és színezett. Minden részlet a minőségi kidolgozást tükrözi.

Forgatható és összehajtható szerkezet

A forgatható és összehajtható szerkezet megkönnyíti a fejhallgató tárolását és szállítását.

3D fülpárna

A fülpárnák ergonomikus kialakításúak és a felhasznált, könnyen alakítható poliuretán szivaccsal pontosan illeszkednek a fülhöz. A fülpárnák extra kényelmes viseletet és megnövelt hangszigetelést biztosítanak.

You May Also Like