Hirdetés

Bemutatkozott a következő generációs Xbox – Project Scarlett

Az előzetes várakozásoknak megfelelően az igazán nagy rivális, a Sony nélkül maradt Microsoft az E3-as konferenciájuk alatt bemutatta a következő generációs konzolját, melyet egyelőre Project Scarlett néven emlegethetünk. Az új konzol valamikor 2020 őszén kerülhet piacra és egyben a generációváltást is elhozza magával, mely számos újítást követelt meg.

A konzol jóval erősebb lesz, mint a jelenlegi generáció, hiszen akár 120 fps-t is ki tud majd sajtolni a játékokból és a 8K-s televíziókat is támogatja majd. Natívan a 4K 60 fps tűnik a stabil célkitűzésnek, melyet az AMD újgenerációs hardverei biztosítanak majd, az SSD tárhely pedig már nagyon érett és rengeteget gyorsíthat majd a rendszeren. Az árazásról természetesen még nem esett szó, de sokkal nem mehetnek majd az Xbox One X ára fölé, így jó esetben nálunk nem éri majd el a 200 000 Ft-ot az új konzol, a legjobb esetben pedig megmarad az Xbox One X 165 000 Ft körüli ára.

A piacra kerüléskor vélhetően az új Halo játék lesz a fő demonstráló tényező, de számíthatunk Forza Motorsport címre is a nyitánykor. Az új konzol mellett bemutatkozott a Game Pass Ultimate szolgáltatás, mely egy jobb áron beszerezhető csomagban ötvözi a PC-s és konzolos Games Pass játékelőfizetést és az Xbox Live Gold előfizetést, így érdemes rá váltani. Továbbá érkezik az új Elite Controller is, még több finomhangolási opcióval.

You May Also Like