Hirdetés

Kompakt újdonsággal bővít a Zalman

A Zalman nemrég bemutatta legújabb, fehér színben érkező mATX formátumú számítógépházát, a Zalman M4-et, mely már a vállalat megújult dizájnstratégiáját követi.

A Zalman M4 White az mATX Mini-Tower szegmenst képviseli, így leginkább a hasonló jelzésű alaplapokhoz, illetve a Mini-ITX megoldásokhoz ajánlott. Szerencsére ezek már nem járnak kompromisszumokkal ami a tudást illeti, hiszen legfejlettebb chipkészletekkel és jól felszerelve érkeznek a csúcs Mini-ITX és mATX alaplapok. Maga a számítógépház 385 x 208 x 425mm és csupán 4,1kg, így a teljes konfiguráció is könnyen mozgatható lesz. Első ránézésre igencsak minimalista irányt figyelhetünk meg, mely abszolút igazodik ahhoz, amit manapság a számítógépházak piacán látunk.

A hálós előlap, az edzett üveg oldallap és az egyszerű vonalvezetés valószínűleg sokak tetszését elnyeri majd. A 4 előre telepített, 120mm-es ARGB LED világítással ellátott ventilátorokat nem csak a játékosok fogják értékelni, hiszen a fehér házhoz jó néhány színkombináció illik még a visszafogottság keratein belül. Összesen egyébként 8 ventilátor szerelhető a házba és természetesen a folyadékhűtések is támogatottak. Az I/O panel jól felszerelt, hiszen a szokásos gombok mellet gyorsabb USB 3.0-s portok is vannak rajta.

Az apró méret ellenére a csúcskategóriás komponenseknek is jut majd hely belül. A processzorhűtő 157mm magas lehet, a grafikus kártyáknak pedig 320mm helyet hagytak a tervezők. Fehér komponensekből sincs már hiány a piacon, így a Zalman M4 White kiváló otthon nyújthat egy modern konfigurációnak.

You May Also Like