Hirdetés

Letisztultság és különleges előlap jellemzi a Zalman S5 PC házat

A Zalman palettáján nem csak nagyon olcsó és egyszerű modellekkel találkozhatunk, az évtizedek óta elismert dél-koreai márka a modern és letisztult újdonságok terén is jól áll.

A Zalman S5 White pont egy ilyen számítógépház, melynek perforált előlapja az RGB LED világítással kiegészítve igazán egyedi a piacon. A ház oldalán 4mm vastag edzett üveget találunk, így a számítógép belső részeire is jó belátásunk lesz. A szokásos helyen, a ház tetején található I/O panel egészen modern, hiszen a be- és kikapcsoló gombokat, reset, fejhallgató- és mikrofoncsatlakozót, három USB-portot (köztük egy 3.0-s szabványút), HDD és Power LED-eket, valamint az RGB LED világításhoz egy gombot tartalmaz. Egyedül csak az USB-C hiányzik 2023-ban nekünk.

A a dobozból kivéve két 120mm-es ventilátort kapunk, amelyek elöl és hátul kaptak helyet. A hátsó ventilátor RGB LED-es, így ez felel a belső hangulatért. Persze egy erősebb konfighoz érdemes még pár hűtőt vagy legalább a CPU-nak egy folyadékhűtőt beszerezni. A Zalman S5 White maximum nyolc ventilátor és két 240mm-es folyadékhűtést támogat, ami a legerősebb gamer vagy munkaállomás-szintű hardverekhez is elég kell hogy legyen.

A modern gondolkodást jól mutatja, hogy a ház gyárilag rendelkezik egy 240mm-es folyadékhűtés függőleges rögzítésére szolgáló vízhűtő elemmel. A belső kialakítást is jól átgondolták a tervezők, igyekeztek megkönnyíteni a kábelvezetést és a fölösleges kábelek elrejtését. Maximum 163mm-es CPU-hűtő, 340mm-es grafikus kártya, négy 2,5″-es SSD és két 3,5″-es HDD, valamint egy 190mm-es tápegység fér el benne, melyeket az ATX méret mivoltából ATX, mATX vagy Mini-ITX alaplapokhoz is csatlakoztathatunk.

A Zalman S5 White már elérhető itthon.

You May Also Like