Hirdetés

1000 Mbps gyorsaságú vezetékes nettel bővít a Telekom

Ein überdimensionaler Stecker eines Netzwerkkabels steht am 04.03.2013 in Hannover (Niedersachsen) auf der weltweit größten Computermesse CeBIT zur Illustration auf dem Ausstellungsstand der Telekom. Foto: Jochen Lübke/dpa +++(c) dpa – Bildfunk+++

A Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági, kkv-s és nagyvállalati ügyfelei számára is az 1000 Mbps gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken, ahol az optikai hálózat már kiépítésre került. Ezzel megnyílik az út a szupergyors vezetékes netezéshez is.

Jelenleg több mint 500 ezer olyan háztartás van Magyarország területén, ahol novembertől lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyék az 1000 Mpbs sebességet biztosító  NetMánia 1000 szolgáltatást, és a vezetékes optikai nettel ellátott terület nagysága folyamatosan növekszik a hálózatfejlesztési projekteknek köszönhetően. Az 1000 Mpbs sebességű netre mind új előfizetők, mind valamely NetMánia csomagot már most is használó, mind Magenta 1-gyel rendelkező ügyfelek válthatnak.

Az 1000 Mpbs sebességű net a vállalkozások számára is előnyös, hiszen a nagyobb le- és feltöltési sebesség még nagyobb stabilitást, és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé úgy, hogy a sávszélesség egyszerre több eszköz között is szétosztható. Az optikai hálózaton nyújtott 1 gigás internetet a Telekom a teljes kis- és középvállalkozásoknak kínált portfóliójában is biztosítja, így a Magenta 1 Businessben is. A nagyvállalatok és intézmények kiszolgálásában az 1000 Mpbs sebességű vezetékes internet-szolgáltatást is tartalmazó üzleti megoldásokkal a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország működik közre.

A gondtalan netezéshez hozzátartozik, hogy az egyre több, vezeték nélkül is csatlakozni tudó eszköz számára is elegendő sávszélesség álljon rendelkezésre. Ezért minden 1000 Mpbs sebességű csomagot megrendelő ügyfelünk részére munkatársaink személyesen kiszállítanak és beüzemelnek egy AC-szabványú wifi-routert, amellyel az eddig megszokotthoz képest lényegesen nagyobb, akár 250-300 Mbps vezeték nélküli sebesség is elérhető. A további részletekről a www.telekom.hu oldalon tájékozódhatnak mind egyéni, mind üzleti ügyfeleink.

„Világosan látszik az a trend, hogy egyre több eszközzel kapcsolódunk az internetre, ráadásul egy időben, ezért egyre fontosabb, hogy vezetékesen és vezeték nélkül is, akár otthonunkban rendelkezésünkre álljon egy stabil és jó sebességű net. Ehhez olyan sebességű kapcsolatra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy akár több eszközön is egyszerre kiváló minőségben tudjunk egy filmet megnézni, vagy csak egyszerűen böngészni a világhálón. Az 1000 Mpbs sebességű net lehetővé teszi, hogy a családban mindenki, egy időben legyen részese a digitális élményeknek. Ez a gondtalan netezés korszakának kezdetét jelenti” – fogalmazott Gyenes András, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like