Hirdetés

Friss hardvert és használhatóbb második kijelzőt kapott a ZenBook Pro Duo

Az ASUS nagyon fontos fejlesztést tett elérhetővé bárki számára az elsőgenerációs ZenBook Duo és ZenBook Pro Duo modellekkel, azonban a kétkijelzős trendet talán legjobban meglovagoló újítások kapcsán nem lehetettünk teljesen elégedettek. Természetesen a tajvani óriás figyelte a visszajelzéseket, a CES 2021 alkalmával pedig bemutatkozott az új generáció.

A 14 hüvelykes ZenBook Duo még kompaktabb lett és a Zephyrus Duo-hoz hasonlóan a főképernyő felnyitásakor megemelkedik a ScreenPad Plus másodlagos kijelző, így jobb betekintési szöget, hatékonyabb hűtést és praktikusabb használatot kapunk. A kijelző sajnos a sima Duo-nál nem OLED, viszont egy igen jó minőségű Full HD panelnek tűnik, hardveresen pedig valószínűleg nem panaszkodhatunk majd a 11. generációs Tiger Lake Intel Core mobil processzorokra és az Intel Xe vagy az NVIDIA GeForce MX450-es grafikára. Általános felhasználáshoz, egyszerűbb multitasking feladatokhoz kiváló lehet ez a csomag.

A sztár továbbra is a 15,6 hüvelykes ZenBook Pro Duo, mely 4K-s OLED panelt és bivalyerős hardvert kapott, hiszen itt már 10. generációs, H-szériás Intel Core i9-ről beszélhetünk, NVIDIA GeForce RTX 3070 társaságában. A ScreenPad Plus itt is megemelkedik a technológia pedig nem csak hardveresen újult meg, hanem számos praktikus szoftveres fejlesztést is kapott, mint például a Control Panel, ami számos kreatív Adobe alkalmazásban kínál praktikus kezelőfelületet a profik számára. Ezt a fejlesztést egyébként megnyitja a nagyközönség előtt az ASUS, így később számos másik kreatív szoftvert vezérelhetünk majd vele.

You May Also Like
Olvass tovább
November 18-19-én kerül megrendezésre az idei év legnagyobb gamer show-ja, a PlayIT 2017 Ősz Budapest, melynek ismét a…
Olvass tovább