Hirdetés

Zalman CNPS13X Black: Stílus és Teljesítmény Harmóniája

A Zalman CNPS13X Black hűtő nem csupán egy egyszerű hűtőegység – ez a tökéletes egyensúly a csendes elegancia és a magas teljesítmény között, amivel garantáltan emelheted számítógéped hatékonyságát és megjelenését egyaránt.

A CNPS13X Black Zalman-exkluzív AF12 ventilátorával rendkívül csendes működést biztosít, miközben hatékonyan hűti a rendszert. A lapátok cápauszony formája és a Hydro Bearing technológia együttesen gondoskodnak a hosszú élettartamról és a minimális zajszintről. Az elegáns fekete dizájn magáért beszél, de az ARGB háttérvilágítás lehetőséget ad arra, hogy egyéni stílust kölcsönözz a hűtőnek. Az RDTH (Reverse Direct Touch Heatpipes) alapnak köszönhetően mindig a maximális hűtési teljesítményt érheted el.

A CNPS13X Black 159 mm magas, így kompatibilis számos számítógépházzal. Intel LGA1700/1200/115X és AMD AM5/AM4 alapokkal is kompatibilis, és akár 230 wattos TDP-jű processzorokhoz is kiválóan alkalmas. A Zalman ZM-STC8 hővezető pasztával pedig a tökéletes hőátadást garantáljuk.

A Zalman CNPS13X Black hűtő az ideális választás minden olyan felhasználó számára, aki nemcsak a teljesítményre, hanem a stílusra is odafigyel. Az újdonság már elérhető itthon is, nagyjából 20 000 Ft környékén.

You May Also Like