Hirdetés

Egyszerű és modern a Zalman T7-es háza

Ami a specifikációkat illeti, a Zalman T7 egy tipikus Mid-Tower PC ház ATX, mATX, Mini-ITX alaplapokhoz. Belül két előre telepített 120mm-es ventilátort találnak a felhasználók, de a tulajdonosok további hat egységgel bővíthetik a konfigurációjukat.

A felhasználók akár 150mm magas CPU hűtést, 305mm hosszú grafikus kártyát, 150mm hosszú tápegységet, valamint két 3,5” és négy 2,5” meghajtót is felszerelhetnek. A ház tetején található egy funkcionális I/O panel három USB-porttal (köztük egy 3.0), fejhallgató- és mikrofoncsatlakozóval, valamint bekapcsoló- és reset-gombokkal.

A Zalman T7-et eredetiségét elsősorban a praktikus, dizájnos elülső hálónak, valamint a füstölt akril oldallapnak köszönheti, amely fokozza a megvilágított alkatrészek élményét. Sőt, a panel kényelmes nyitási/zárási rendszerrel van felszerelve, így az alkatrészek cserélése és a karbantartás is egyszerű. A modell mérete 384mm (mélység) x 202mm (szélesség) x 438mm (magasság), súlya 3,2kg. A Zalman T7 16 000 Ft környékén érhető el a hazai piacon. 

You May Also Like