Hirdetés

Különleges dizájnt és extra kiegészítőket kapott a ROG Zephyrus G14 Alan Walker Edition

Az ASUS már számos különleges megoldással mutatta meg, hogy bizony ők nem félnek innoválni és különleges eszközökhöz nyúlni. Az ROG csapata ezúttal az egyik legnépszerűbb modelljét tette különlegessé, melyben a világhírű DJ, Alan Walker segédkezett nekik, hiszen egy ideje már együttműködik a két fél.

A Zephyrus G14 Alan Walker Edition esetében nem belülről kell várni az újítást, hiszen a limitált kiadású modell alapjait a 2021-es Zephyrus G14 biztosította, így a bivalyerős AMD Ryzen 5900HS processzor mellé egy NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti VGA, 16GB RAM és 1TB SSD tárhely került, míg a kijelző a már megszokott 120Hz-es QHD változat.

A Zephyrus G14 egyik legmenőbb funkcióját, az AniMe Matrix™ LED-es fedlapot átdolgozták, hiszen Spectre Blue árnyalatot kapott. Szintén a fedlapot található két „szövetszíj” is található, melyek a ROG világának cyberpunk stílusát hivatottak visszaadni. A G14-en található fém nametag is megkapta a maga újítását, hiszen rákerült Alan Walker aláírása. A fedlapot felnyitva további érdekességekre is bukkanhatunk, hiszen a billentyűzet is különleges festést kapott, az „A” és „W” billentyűkön pedig Alan Walker logója található.

Szoftveresen is hozzányúltak a géphez, hiszen egyedi háttérképet és fedlapra kipakolható animációt kapunk, valamint egy különleges, ROG Remix névre hallgató szoftvert is találnak a vásárlók. Ennek akkor vesszük igazán hasznát, ha a különleges csomagolást egy USB-C porton keresztül hozzákötjük magához a géphez, hiszen ekkor egy midi vezérlőt kapunk, mely 18-féle Alan Walker stílusú hangzást kínál, így akár némi túlzással DJ karrierbe is kezdhetünk.

Alan Walker és az ROG termékek szeretetét az utcán is büszkén hirdethetjük, hiszen a csomagban egy zokni, egy baseball sapka és egy különleges táska is helyet kapott. Sajnos az ASUS magyar képviseletétől azt a hírt kaptuk, hogy itthon hivatalosan nem kerül forgalomba az egyébként 1999 dolláros gép, így nehéz lesz beszerezni, mindenesetre jó látni, hogy az ROG csapata továbbra is ilyen érdekes projekteket tesz le az asztalra.

You May Also Like