Hirdetés

Aranyba borult a Withings okosórája

A Withings már jó ideje jelen van az okosórák piacán, ám a legtöbb vállalattal ellentétben ők nem a kerek színes kijelzőkre és az érintőképernyőn elérhető rengeteg funkcióra koncentráltak. A vállalat órái ugyanis sokkal inkább a klasszikus vonalon mozognak, ennek megfelelően sokkal hosszabb üzemidőt és kevesebb okos funkciót biztosítanak.

0Nemrég bemutatták a Withings Steel Gold névre keresztelt újdonságukat, mely igazából egy 24-karátos arannyal bevont házba csomagolt Activité Steel modell. Ennek megfelelően a stílusos külső mellett figyeli az alvásunkat vagy éppen futás és úszás közben rögzíti az adatokat. A 30 méteres vízállóság mellett fontos megjegyezni a kiváló üzemidőt, mely nagyjából 8 hónap, hiszen hagyományos óraelemmel működik a termék.

Sajnos ismét egy limitált modellről beszélhetünk, bár a számadatokat nem közölték, így vélhetően bőven akad majd belőle. Természetesen az aranyozott külsőnek hála drágább is lesz, mint az alapmodell, hiszen 210 fontot kell érte kiadni, ami még mindig nem vészes egy stílusos okosóráért.

You May Also Like