Hirdetés

Sikeres IFA kiállításon van túl a Zalman

Bezárta kapuit Európa legnagyobb technológiai expója, az IFA 2019, melyen rengeteg gyártó újdonságaival találkozhattak a sajtó munkatársai és a kilátogató közönség. Természetesen a Zalman is képviseltette magát, méghozzá a legújabb fejlesztésekkel és közönségkedvenc termékekkel vártak mindenkit Berlinben szeptember 6-11 között.

Az IFA kiállítás remek lehetőség arra, hogy megismerjük és kipróbáljuk a legújabb technológiákat. Németország fővárosa ilyenkor Európa technológiai központjává válik és a világ minden tájáról érkező újságíróktól és a gyártók exkluzív rendezvényeitől lesz hangos és színes a város. A kiállításon egy különleges processzorhűtési technológiát is prezentált a gyártó, hiszen elsőként mutatták be a négydimenziós “wave fin” dizájnt, mely a jövőben számos hűtési megoldásukban kap majd helyet.

Természetesen megtekinthetőek voltak a fehér és fekete színben pompázó CNPS20X hűtők és a vállalat legújabb tápegységei is. A Zalman itthon nagyon népszerű a számítógépházak piacán és idén már sok újdonság érkezett a magyar piacra. Az IFA 2019-en további újításokkal találkozhatta az érdeklődők, kint volt például a Z-Machine 500 és Z201 ATX Mid-Tower ház, melyek hamarosan itthon is elérhetővé válnak. A sikert követően a következő nagy állomás a CES 2020 lehet.

You May Also Like