Hirdetés

Zalman GigaMax ZM750-GVII: Erőteljes tápegység hosszú távra

A Zalman jól ismert a költséghatékony számítógép-alkatrészeiről, a GigaMax ZM750-GVII tápegység pedig remek példa erre a stratégiára. Ez a modell nagyszerű ajánlat azoknak a felhasználóknak, akik ár-hatékony megoldást keresnek. Az egység a stabil és nagy teljesítményének, valamint 5 év garanciájának köszönhetően kiemelkedik a tömegből.

A Zalman GigaMax ZM750-GVII ATX formátumban tervezett tápegység, 80 PLUS BRONZE tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók 85%, 88% és 85% energiahatékonyságot kapnak 20%, 50% és 100% terhelés esetén. A modell garantált 750W teljesítményt nyújt, így az erősebb gamer konfigurációkban is megállja a helyét.

Aktív PFC rendszerrel van felszerelve, maximum 99,5%-os rendelkezésre állás mellett. A 12 V-os DC-DC konverter, a zajcsökkentést szolgáló EMO szűrő, valamint a 105 °C-os kondenzátor stabil teljesítményt biztosít magas feszültségű és hőmérsékleti körülmények között.

A tápegységet egy hidrodinamikus csapággyal (FDB) rendelkező, 120-as ventilátor hűti, amelyet alacsony zajkibocsátás és hosszú élettartam jellemez. A ventilátornak gyorsan át kell adnia a belső hőt a szellőzőnyílásokon keresztül, alacsony fordulatszámon fenntartva a megfelelő hűtést.

A Zalman tápegységének további előnye, hogy a tápegység alvó üzemmódban is magas hatékonyságot mutat (1W energiafogyasztás), amit az ErP Lot 6 tanúsítvány is igazol. Fontos megemlíteni a lapos kábelkialakítását, amely optimalizálja azok elhelyezését a számítógépházkban. Csak az anya 24 tűs alaplapkábelén van az úgynevezett “hüvely”.

A Zalman GigaMax ZM750-GVII 5 év garanciával már eléhető a hazai piacon, méghozzá 30 000 Ft körüli áron.

You May Also Like
Olvass tovább
November 18-19-én kerül megrendezésre az idei év legnagyobb gamer show-ja, a PlayIT 2017 Ősz Budapest, melynek ismét a…
Olvass tovább