Hirdetés

2 Zalman ház az Árukereső Top 4-ben

A számítógépházak piacán rendkívül nagy verseny zajlik a gyártók között, az elmúlt években pedig számos új trend alakult ki, melyhez sokan igazodtak. A Zalman hosszú évek óta vezető piaci szereplő ezen a területen, az elmúlt hónapokban pedig számos újdonságot dobtak piacra.

Többek között ennek is köszönhető, hogy Magyarországon az Árukereső oldalán a Top 4-ben két Zalman ház is helyet kapott. Az Árukereső Magyarország egyik legnépszerűbb ár-összehasonlítási oldala, naponta több tízezer látogatóval, rendkívül széles kínálattal és az ország legnagyobb boltjaival. Az árak összevetése mellet látható, hogy az adott terméket hány helyen árulják, illetve a vásárlói véleményekre is számíthatunk.

A számítógépházak kategóriájában a Zalman I3 Series a harmadik legnépszerűbb termék, mely hamar a hazai vásárlók kedvencévé vált. A dobogós hely mellett a kiváló értékelés is jól mutatja, hogy ismét egy remek ár/érték arányú, jó minőségű terméket készített a Zalman, mely abszolút igazodik a piaci trendekhez, elvárásokhoz.

A lista 4. helyén egy klasszikus Zalman ház, az S3 található, mely árkategóriáján belül kimagasló minőséggel és rendkívül elegáns, letisztult külsővel rendelkezik. A belépőszint a Zalmannál ugyanis jóval több extrát kínál, mint sok riválisánál és a minőség is a vállalat hírnevéhez méltó.

You May Also Like