Hirdetés

Clarkson, Hammond és May lesznek a Waze új hangjai

The Grand Tour

Amerikában ha minden igaz a Waze legújabb frissítése után, az ex BBCs, Top Gear-es műsorvezetők navigálhatják az autójukkal céltalanul lézengő SUV-sok tömegeit. Az autós szorakoztató műsorok királyai a BBC-től távozás után külön-külön is megpróbálkoztak különböző műsorok vezetésével, de különösebb sikereket nem fűzhetünk a nevükhöz. Az Amazon látta meg bennük a lehetőséget és az amerikai online üzlet mellett a tartalomkészítésbe nemrég belefogó nagyvállalat szerződtette őket a The Grand Tour sorozatához.

clmaham

Az Amazonnál a marketinghez is értenek. Akik kedvelték a Top Geart, a jobbnál jobb autók, és a kalandok mellett a műsorvezetők stílusát, egyéniségét és egyediségét is kedvelték. A stílusukhoz pedig a hangjuk és a szófordulataik is hozzátartoznak. Kézenfekvő volt tehát az ötlet, hogy újra megszólítsák az elvesztett nézőket, és hogy lehet az autósokat a legkönnyebben megszólítani? Hát persze, hogy a navigáción keresztül. Sajnos Clarkson, Hammond és May továbbra sem beszélnek magyarul, és a Waze legújabb frissítésében nem találkoztam még az új hangokkal, én személy szerint egy pár kör erejéig elvinném magammal a társaságot. Reménykedem tehát, hogy nem kell itthon Stig hangjával beérnünk, hiszen nem egy szószátyár típus. A magyar Waze-ba való bekerülésig azonban marad Andris.

A The Grand Tour premierje november 18-án lesz, most a premier alkalmából 59 angol fontos áron lehet hozzájutni az AmazonPrime-on. A premier után ez 79 fontra emelkedik.

1 comment
  1. Pedig már ott van a hangok között a beállításokban

Comments are closed.

You May Also Like