Hirdetés

Jövőre érkezhet meg az elektromos Vespa

Az olasz Piaggio ikonikus modelljét, a Vespa-t vélhetően egy olvasónknak sem kell bemutatnunk, a robogó szinte már Olaszország jelképévé és a városi robogózás egyik ikonikus alakjává emelkedett az évek során. A legfrissebb hírek szerint a gyártó igazodik a piaci trendekhez és leghamarabb jövőre egy különleges modellt dobhat piacra.

 02_vespa_elettrica-835

Érkezik ugyanis az elektromos Vespa Elettrica, mely az elektromosság minden előnyét ötvözi majd az ikonikus formavilággal és élményekkel. A környezetbarát technológia mellett azt is megígérték, hogy a technológiai oldalon is sokat fejlesztenek. A fejlett csatlakozási lehetőségeket bővebben nem fejtették ki, de vélhetően arról lesz szó, hogy egy alkalmazásban ellenőrizhetjük majd a robogó töltöttségét, esetleg GPS helyét vagy éppen a digitális műszerfalunkat akár mobilunkkal is összeköthetjük majd, így komoly navigációs egységet kaphatunk és értesülhetünk minden fontos bejövő értesítésünkről út közben.

A megjelenésre legkorábban 2017 második felében kerülhet sor, addig pedig vélhetően újabb részletekkel is érkezünk majd nektek.

You May Also Like