Hirdetés

30 éves az ASUS

Az ASUS-t vélhetően senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen az IT szektorban ténykedve rengeteg területen találkozhatunk velük. A legtöbbek vélhetően a laptopok kapcsán ismerik őket, de a játékosok körében külön kultusza van például a Republic of Gamers szériának, a sort pedig rengeteg másik területtel folytathatnánk.

Azt talán sokan nem tudják, hogy több nagy amerikai óriáshoz hasonlóan az ASUS is egy garázsban indult, méghozzá 1989-ben. Kezdetben csak alaplapokkal foglalkoztak, hamar az Intel partnerévé váltak, onnan pedig egyenes út vezetett a teljes PC szektor meghodításához. 1995-ben léptek be a laptopok piacára, amelyen manapság abszolút piacvezetőek itthon. A 2000-es évek elején következtek a mobilok, manapság pedig már sokan ismerik a játékosoknak szánt ROG Phone-t vagy a különleges kamerával felszerelt ZenFone 6-ot.

A játékosok számára a 2006-ban alapított Republic of Gamers vonal minden bizonnyal remek élményeket szolgáltat, a perifériák és laptopok mellett szinte teljes hardverpalettával rendelkezik a vállalat. Azóta rengeteg újítást vezettek be és ezekkel vitték előre az egész piacon. A ZenBook vonalon idén szinte teljesen megújult, a különleges, két 4K-s kijelzőt kínáló ZenBook Pro Duo-val és a ScreenPad 2.0 technológiát kínáló ZenBook családdal. A gamerek a rengeteg új perifériának és a vékony ROG Zephyrus S családnak örülhettek igazán, mely új szintre emeli a gamer/nem gamer vonalat.

A jövő fényesnek tűnik, mi pedig ezúton is boldog születésnapot kívánunk.

 

You May Also Like