Hirdetés

OLED-es monitorok és kiegészítők az ASUS-tól

Az ASUS nemrég mutatta be az őszi újdonságait, melyek között rengeteg új laptop kapott helyet. Ezek mellett azonban a bemutató alatt és azon kívül is számos új kiegészítőt indítottak útnak, melyek között igencsak furcsa megoldások és kreatív szakembereknek szánt ígéretes fejlesztések is találhatóak.

ProArt egér (MD300) és ProArt egérpad (PS201)

A kreatív szakemberek többsége a laptophoz és az asztali munkaállomásokhoz is egeret használ a precízebb és kényelmesebb vezérlés érdekében. Az új ProArt egér nem csak ergonómikus, stílusos és akár gamingre is megfelelő, hanem ASUS Dial támogatással is rendelkezik, mely a tajvani gyártó különleges megoldása. Ezt a ProArt laptopok is megkapták és a fő célja az, hogy a kreatív szoftverekben finoman, gyorsan és egyszerűen navigálhassunk. A 4200 DPI-s lézer szenzor és a minőségi kapcsolók mellett kiemelendő a hosszú üzemidő és a gyorstöltés is, hiszen 1 percnyi töltéssel akár 8 órát is dolgozhatunk még tovább.

A ProArt egérpad felső része mágneses, így tarthatunk rajta tollat vagy egyéb kiegészítőt. Felülete ASUS AntiBacterial Guard technológiával kezelt, szilikon talpa stabilan tartja az asztalon és szürke kártyaként is használható a kamera fehéregyensúlyának és expozíciójának kalibrálásához.

ProArt Display OLED PA32DC

Az ASUS ProArt Display OLED PA32DC a világ első olyan OLED megjelenítője, mely beépített kalibrátorral rendelkezik, ráadásul a 31,5 hüvelykes 4K (3840 x 2160 pixeles) felbontású HDR OLED panel színhű megjelenítést biztosít, így profi munkához is kiváló választás. A pontos színvisszaadást szolgálja a beépített koloriméter is, mely riasztásokat is küldhet, ha színeltérést észlel.

ProArt Projector A1

A ProArt Projector A1 a világ első Calman Verified tanúsítvánnyal rendelkező professzionális projektora, így kreatív ügynökségek tárgyalóiba vagy stúdiókba is kiváló választás lehet. Előre kalibrálva érkezik a Delta E < 2 színvisszaadási pontosságért, 98%-os sRGB és 98%-os Rec. 709 színtér megjelenítésére képes, fényforrása 30 ezer óra élettartamat ígér és 3000 ANSI lumenes kimenetével csodaszép Full HD képminőséget ígér.

ZenScreen OLED MQ13AH és MQ16AH

Az ASUS ZenScreen OLED MQ13AH a világ első 13,3”-es hordozható OLED monitora, amely nem csak a tartalomkészítőknek lehet egy szuper kiegészítő, hanem egy sima ZenBook, ProArt vagy akár egy gamer laptop praktikus társa is lehet a mindennapok során. Méretét tekintve elég nagy ahhoz, hogy teljes ablakos munkákat végezzünk rajta, mégis kompakt, hordozható és az OLED panel garantálja a csodaszép színeket. A 15,6 colos nagyobb testvér már még kényelmesebb munkát ígér, mindkettő Full HD felbontású és színhű, így kreatív munkához is kiváló választás akár kinti helyszínekre is.

You May Also Like