Hirdetés

Zalman ZM-RFD120 – Ha extra fény kell olcsón

A PC-s piacon manapság nagyon meghatározó jelenség az RGB világítás, hiszen a legtöbb hardver és periféria már rendelkezik vele. Sőt a hűtők és maguk a számítógépházak is rendre megkapják valamilyen formában, de előfordul hogy extra fényre és hűtésre van szükség.

Ilyenkor jönnek jól a Zalman ZM-RFD120 és ZM-RFD120A RGB LED ventilátorok, melyek rendkívül baráti áron kínálnak Zalman minőségű hűtést és fényeket. A két modell elsőre akár egynek is tűnhet, hiszen csak egy betűben különbözik a nevük. Ráadásul mindkettő a piaci standardoknak megfelelő 120 mm-es megoldás 7 lapáttal és hidraulikus csapágyazással és beépített rezgéscsillapítóval. A maximális sebesség mindkét esetben 1500 fordulat/perc – ilyen sebességnél a ventilátorok 60 m3/h teljesítményt nyújtanak és 25,6 dB (+/- 10%) zajt generálnak.

A ZM-RFD120 standard RGB LED világítást kínál, míg a ZM-RFD120A címezhető, vagyis ARGB technológiát használ, így tündöklése szabadon állítható. A csatlakozásért mindkét esetben a MOLEX kábelek felelnek.

A Zalman Spectrum ZM-RFD120 / ZM-RFD120A ventilátorok olyan vásárlók számára ajánlottak, akik a ház szellőzésén és belső világításán szeretnének tovább javítani. A szokásos RGB háttérvilágítással rendelkező változat körülbelül 2500 Ft környékén szerezhető be, míg a programozható háttérvilágítással rendelkező változat valamivel drágábban, 3500 Ft környékén érhető el.

You May Also Like
Olvass tovább
Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet…
Olvass tovább