Hirdetés

Vékonyabb kávákat kapott az Apple Watch Series 7

Az előzetes híreknek megfelelően az Apple komoly ráncfelvarrást eszközölt a legújabb okosórájánál, hiszen az Apple Watch Series 7 minden eddiginél vékonyabb kávákat és számos új anyag/színkombinációt kínál.

Az új kijelző körül mindössze 1,7mm-es kávákat találunk, always-on módban 70 százalékkal világosabb, mint az előző generáció és új moduláris számlapot is fejlesztettek hozzá. A nagyobb kijelző ellenére a 18 órás üzemidő nem változott, viszont az új USB-C töltőnek hála 8 percnyi töltés után már 8 órányi üzemidőnk lesz. A strapabíróságon is javítottak, hiszen „törésálló” kristályt és IP6X porállóságot kapott. Természetesen új funkciók is érkeztek, melyek közül leginkább a bicikliseket emelték ki, ami manapság igen trendi, így bizonyára okkal gyúrtak rá erre a legjobban.

Az 5 új alumínium szín között megtaláljuk a feketét, ezüstöt, a zöldet, a kéket, valamint a product red változatot. Ezenfelül rozsdamentes acél és titán változat is készül, tovább folytatják az együttműködést a Hermes-szel és a Nike változatok sem maradtak el. Természetesen cellular változatot is kapunk, a korábbi „olcsó” modellekhez pedig nem nyúltak, így továbbra is elérhető marad a Series 3 és az Apple Watch SE.

You May Also Like