Hirdetés

uGo: A szórakozás mindenkinek jár

Az uGo egy friss márka a magyar piacon, melynek elsődleges célje az, hogy mindenkihez eljussanak a legújabb technológiákat használó szórakoztató eszközök. A termékekkel kapcsolatban tehát a baráti ár mindenképpen kiemelendő, ugyanakkor a szórakoztatás minőségére és mennyiségére sem lehet majd panasza a vásárlóknak.

A kínálat

Az uGo kínálatában rengeteg termékkel találkozhatunk, több kategóriára bontva. Az Active, Home, Mobile, Office, Travel és Fun kategóriák közül elsőként a legutóbbi debütált a magyar piacon. Jelenleg tehát olyan szórakoztató elektronikai termékeket kínál a vállalat, mint például a drónok és quadkopterek, RC Autók vagy éppen a Hoverboard. Mindemellett néhány periféria és kiegészítő is elérhető már az uGo kínálatából.

Mindenki számára elérhető

A drónok, szupergyors RC Autókat és modern közlekedési eszközök hallatán sokan magas árcédulára gondolhatnak, de az uGo kitűzte maga elé azt a célt, hogy termékeit bárki meg tudja vásárolni és ezáltal a lehető legtöbb embernek nyújtsanak szórakozást. A drónok már 10 000 Ft körül beszerezhetőek, az RC Autók pedig már ezen összeg alatt kínálnak komoly sebességet és kiváló szórakozást.

A jövő

A vállalat tervei szerint folyamatosan bővíti a magyarországi jelenlétét. Szeretnénk, ha a legtöbb újdonságuk a lehető leghamarabb eljutna a magyar piacra és azon is dolgozunk, hogy a felhasználókhoz minél több pont kapcsolódjunk, így a jövőben egyre több helyen bukkan majd fel az uGo márkanév.

You May Also Like