Hirdetés

THOR 300 RGB BILLENTYŰZET A GENESIS-TŐL

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés. Az utazás során és játék közben is a tökéletes komfort a cél, melyben legújabb billentyűzetünk jeleskedik. A Thor 300 TKL után megérkezett a teljes kialakítással rendelkező RGB változat.

Játékosoknak tervezett kapcsolók

A Thor 300 RGB modell Outemu mechanikus kapcsolókkal érkezik, piros es kék kivitelben, melyek a velük színben megegyező Cherry MX tulajdonságait örökölték meg, tehát a hardcore játékosoknak a piros, a billentyűzetet munkára és gépelésre is használóknak a kék szín ajánlott. A kapcsolók mellé teljesen személyre szabható RGB világítás is társul.

Szivárványban szép az élet 

A billentyűzet egyik nagy előnye az RGB világítás, mely személyre is szabható. Ebben az árszegmensben nem igazán találkozni RGB-s megoldásokkal.

Minden leütés számít

A teljes N-Key rollover támogatás bizony rendkívül fontos egy gamer billentyűzet esetében. Ez garantálja azt, hogy minden leütés számít. Egyszerre több billentyű lenyomása esetén sem kell attól tartani, hogy az nem került rögzítésre és feldolgozásra a játékban. Ezen kívül a billentyűzet 6-key rollover módba is átkapcsolható.

Út a győzelemhez

A Thor 300 RGB a komfortot még olyan extrákkal is megpróbálja maximalizálni, mint a kábelvezető rendszer és a stabil elhelyezést biztosító gumi talpak. A személyre szabhatóság jegyében macro opciók is helyet kaptak a terméken, mely 2 év garanciával már 20 000 Ft alatt elérhető.

You May Also Like