Hirdetés

Elegáns, de mégis vidám a Zalman CNPS16X Black

A dél-koreai gyártó idén számos új processzorhűtőt dobott itthon is piacra, így tett az ikonikus processzorhűtők új generációjának egyik legígéretesebb tagja a CNPS16X is, melyből fehér és fekete változat is készült, hiszen a letisztult fekete konfigurációk mellett manapság az élénk fehér a másik népszerű összeállítás.

A mindössze 880 grammos, két ventilátorral rendelkező CNPS16X megkapta a nagyobb testvérek „4D Stereoscopic Corrugated Cooling Fin” technológiáját, vagyis a a hullámos hűtőlemezekkel akár 15%-kal megnövelt hőelvezető terület érhető el. A két 120 mm-es ventilátor és az alumínium bordázat burkolata is címezhető RGB világítást kapott, a négy hővezető cső pedig közvetlenül érintkezik a processzor kupakjával, tehát rendkívül hatékonyan tudja elvezetni onnan a hőt.

A ventilátorok fordulatszáma természetesen szabályozható, a kompatibilitással pedig nem lehet majd problémánk, hiszen az AMD AM3(+) és AM4 mellett az Intel LGA 1150, 1151, 1155, 1156, 2011(-3) és 2066 is szerepel a listán. A 20 000 Ft körüli árcédulájával egy modern, jó hűtési teljesítménnyel és remek külsővel megáldott hűtőt kapunk.

You May Also Like