Hirdetés

Számos új ROG kiegészítőt mutatott be az ASUS

Bivalyerős hardverrel, különleges külsővel és remek kijelzővel debütált a ROG Phone 3, de az ASUS nem csak a legújabb gamer mobilját leplezte le a bemutatón. Az okostelefon mellett ugyanis három új ROG kiegészítőt is kaptunk, melyek a ROG Phone mellett más mobilokhoz, táblagépekhez és akár laptopokhoz vagy asztali gépekhez is passzolhatnak.

A ROG Falchion például egy 65%-os mechanikus billentyűzet, mely vezeték nélkül csatlakozást, akár 400 óra üzemidőt és RGB világítást kapott. Az újdonságon egy érintősávot is találunk, a válaszideje pedig 1ms, tehát versenyszerű játék esetén sem veszítünk reakcióidőt, viszont több hely maradt az asztalon.  A ROG Cetra RGB egy USB-C csatlakozós, aktív zajszűréssel ellátott headset, ami a ROG Phone 3 mellett sok más mobilhoz, táblagéphez és kézikonzolhoz is jó választás lehet. A zajszűrés mellett az Ambient mód lehetővé teszi, hogy a külső hangokat is beengedjük, így tudunk másokkal beszélgetni vagy figyelni a környezeti zajokra. Az RGB világítás itt sem maradt el, ami igazán látványossá teszi majd a fülünkben.


A ROG Strix XG16 pedig egy 15,6 hüvelykes hordozható gamer monitor, ami meglehetősen egyedi a piacon. A 144Hz-es képfrissítés bizonyítja, hogy tényleg komoly játékra szánták, a beépített akksinak hála pedig bárhol előkaphatjuk. A csatlakozók terén két USB-C és egy micro-HDMI áll rendelkezésünkre, ROG Tripod néven pedig egy állványt is kapunk, így rengeteg pozíciót vehet fel az asztalunkon.

Itthon várhatóan csak ősszel válnak elérhetővé az újdonságok, ha pedig tippelhetünk, akkor bizony borsos áron.

You May Also Like