Hirdetés

Nissan GT-R 50th Anniversary Edition: Visszatér az ikonikus kék szín

A Nissan legendás sportautója, a GT-R már fél évszázada a sebesség megszállottjainak egyik kedvenc modellje, ezt pedig méltó módon szeretné megünnepelni a japán márka. A New York International Auto Show alkalmával ugyanis bemutatták a 2020 50th Anniversary Edition-t, mely három színben lesz elérhető.

A gyöngy fehér színt vörös csíkokkal kínálják, de érkezik a szuper ezüst szín is, méghozzá fehér csíkokkal, azonban a vásárlók kedvence egyértelműen az ikonikus „Bayside Blue” kék szín, melyet a GT-R34 óta nem láthattunk. Mindhárom modell szürke belső teret kapott, külön évfordulós díszítésekkel, egyedi váltókarokkal és kormánnyal.

Az erőből sem lesz hiány, hiszen egy kézzel készült 3,8 literes V6-os egység dolgozik majd elől, mely 565 lóerős. Az új modell frissített turbófeltöltőt kap, ami az alacsony fordulatszám esetén hozhat igazi változást és a hatékonyságot is növeli nagyjából 5 százalékkal. Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan hány darabot kívánnak majd eladni a különleges szériából és hogy ezek mennyibe kerülnek majd.

You May Also Like