Hirdetés

Modern, mégis klasszikus a nyáron érkező Range Rover Velar

A Range Rover kínálata jelenleg nem sok modellből áll, így bőven van hely újdonságoknak, ezt pedig a gyártó is észrevette, nyártól pedig egy nagyon izgalmas modellt illeszt be a Range Rover Evoque és a Range Rover Sport közé. Az új Range Rover Velar magával hozza azt a modern stílust, amit ma az autóipar megkövetel, de mégis tisztán látszik rajta, hogy milyen SUV ősei vannak és mekkora tapasztalat áll mögötte.

Talán az sem véletlen, hogy az 1969-es Range Rover álcaneve is pont Velar volt, vagyis ez is egy rendkívül fontos modell lesz a vállalat életében, mely rengeteg új vásárolót hozhat. Az infotainment rendszer brutálisan modern, hiszen két darab 10 hüvelykes érintőképernyőt kapunk, a csomagtér 632 literes, de a hátsó ülések döntésével természetesen tovább bővíthető.

A bőr ülések helyett akár fenntartható forrásból származó biotextíliát is választhatunk, a képek alapján pedig ez sem csökkenti a luxusérzetet. A 180 és 240 lóerős dízel motorok helyett 250 és 300 lóerős benzines erőforrást is választhatunk, ami szerintünk sokkal jobban illik majd ehhez az autóhoz.

You May Also Like