Hirdetés

Mozi, ha V.I.P.

VIP Mozi
VIP Mozi

Most nem egy konkrét filmről lesz szó, de nem is egy konkrét helyszínről, hanem a mozizás egy új szintjéről a V.I.P. élményről. A Cinema City kínálatában az Aréna és Mammut bevásárlóközpontokban vehető igénybe a szolgáltatás.

Megszületett a döntés, mozizzunk! Barátainktól vettük az ötletet, menjünk V.I.P. moziba mi is! Semmit nem tudtunk róla, így a jegyek foglalásakor kissé mellbevágó volt a fejenkénti 6.000 Ft-os ár! Az első sokkból felocsúdva azután jobban utánajártunk a dolognak. Számoljunk kicsit….egy átlagos mozijegy ára 2.000 Ft, a büfében minimum veszel egy pattogatott kukoricát és egy üdítőt, közepes menüben ez átlagosan 1.300 Ft-ba kerül. Fejenként tehát 3.300 Ft-al nyugodtan kalkulálhatsz egy mozi során. Minimum! Igen ám, de a V.I.P. ennek közel duplája. A magasabb ár azonban nem pusztán a nagyobb kényelmet biztosítja, aminek fényében a V.I.P. jegy ára már nem is tűnik olyan irreálisnak.

VIP Terem

Amit kapsz:

  • Kényelmes, dönthető bőrfotelek! Valóban kényelmesek, olyan szinten, hogy benne volt a pakliban, hogy bealszunk. 😀 Szerencsére a film jó volt, így ez nem történt meg. Elektromosan dönthető háttámla, emelhető lábrész, deréktámasz, saját tálca, pohártartó. Imádtuk! Nem nyomorogsz, nem zsibbad el mindened a film végére és nem borul az öledbe minden amit bent fogyasztanál el (ha béna vagy, ez azért nem kizárt, csak kisebb az esélye :D).
  • Helyben készült fogások! Vetítés előtt fél órával megnyílik előtted a V.I.P. terem, ahol elismert séf által megálmodott frissen készített ételek várnak, kényelmes és igényes teremben, ahol korlátlanul fogyaszthatsz! Hideg és meleg előételek, főételek, desszertek, italok, még alkoholos italok is rendelkezésedre állnak. Részemről azt azért nem mondanám, hogy ez lenne a gasztronómia csúcsa, de változatos, ízletes ételekre abszolút számíthatsz.
  • Korlátlan büféajánlat! Ha a helyben készült fogásokkal nem lettél még tele, a vetítésre kiszolgálhatod saját magadat pattogatott kukoricával, nachosszal, üdítővel, mindezt korlátlan mennyiségben. Senki nem néz rád csúnyán ha több pohár üdítővel készülsz (mondjuk úgy tuti ki kell jönnöd majd előadás közben a mosdóba :D), felpakolhatsz nyugodtan rágcsálnivalóból is, jó nagy a tálca odabent. 

Ha teheted, mindenképp próbáld ki, szuper élmény lesz, már csak egy jó kis filmet kell találni hozzá!

Jó étvágyat és jó szórakozást!

You May Also Like