Hirdetés

Vizes VB: Szurkolj bárhol, bármikor a TV GO-val

A TV GO szolgáltatással azok a szurkolók sem maradnak le a július 14-én kezdődő Vizes VB eseményeiről, akik nem tudják a helyszínen vagy tv képernyők előtt nyomon követni a versenyeket. A TV GO-val az M4 Sport és a Duna csatornákon sugárzott közvetítéseket egy egyszerű regisztráció után mindenki követheti.

A Telekom a FINA Világbajnokság kapcsán kiemelt érdeklődésre számít, ezért számos újítással igyekszik a felhasználók kedvében járni. A legfontosabb változás, hogy július elejétől egy egyszerű regisztráció után a TV GO-n bárki számára ingyenesen elérhetőek a közszolgálati csatornák (M1, M2, M4 Sport, Duna, Duna World, M5) így azokat a felhasználók Telekom TV előfizetés nélkül is, bárhol és bármikor nézhetik, akár okostelefonon vagy tableten keresztül.

Ezen felül a TV GO-n ingyenesen elérhetőek az Archív TV tartalmai is. Mindezeknek köszönhetően a szurkolók nem maradnak le a FINA VB egyetlen pillanatáról sem, hiszen a verseny élőben is követhető az M4 Sport csatornán, valamint az Archív TV-vel bármikor és bárhonnan visszanézhetők a korábbi közvetítések is.

A nagy érdeklődéssel kísért sportesemények megnövelik az online tévézés iránti igényt. Így volt ez tavaly nyáron a labdarúgó EB és az Olimpia ideje alatt is. Tavaly júniusban a Telekom TV GO szolgáltatásra regisztrálók száma az átlaghoz képest több mint háromszorosra nőtt, míg május és június között a tartalomfogyasztás 64 százalékkal nőtt.

 

You May Also Like