Hirdetés

Meetup – hogyan töltsd el hasznosan a szabadidődet

Mi az a meetup? Meetup az angol meet up szóösszetételből jön, amely találkozót, találkozást jelent. Manapság divatosak a meetupok, amelyek olyan önszerveződő összejövetelek, ahol hasonló érdeklődési körű emberek találkoznak, beszélgetnek, meghívott előadókat hallgatnak egy bizonyos témában. Manapság már Magyarországon is rengeteg ilyen meetupot tartanak, számtalan téma köré szerveződve. Nagyszerű dolog olyan meetupokra járni, ahol az emberek hasonló érdeklődési körű emberekkel találkozhatnak, oszthatják meg a tapasztalataikat, információikat egy adott témában. A megfelelő meetupokat nem nehéz megtalálni. Nem kell lámpaoszlopokon plakátokat böngészni, sőt, a google keresőre sincs szükség.

meetup

Mint minden másra, erre is van egy startup. Egy olyan startup, ahol mindenki szervezhet meetupokat, illetve az ember bizonyos témakörökben kereshet, és csatlakozhat egy-egy adott csoporthoz. Az szervező oldalhoz ide kattintva lehet csatlakozni és egy rövid regisztrációs folyamat után már használható is. Természetesen létezik app is, androidra és iOS-re is, így akár utazás közben is csatlakozhatunk a körülöttünk lévő rendezvényekhez.

Aki a szabadideje tartalmas eltöltéséhez keres elfoglaltságot, érdemes meglátogatni az oldalt, csatlakoznia az érdeklődési köréhez tartozó csoportokhoz, és ha személyes kapcsolatra vágyik, vagy megosztaná az adott témakörben a saját tapasztalatait, akkor ellátogatni az adott rendezvények egyikére.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like